Ugrás a tartalomra

Három új szolgáltatással bővült az e-Uprava portál

2021.07.31
10:48
2021.07.31
10:54
Forrás
Tanjug
Három új szolgáltatással bővült a szerbiai e-Uprava portál - ezt jelentette be a szerb miniszterelnök, Ana Brnabić, aki részt vett az új funkciók ünnepélyes bemutatásán, Belgrádban.

Ezentúl azok a személyek, akik rendelkeznek felhasználói fiókkal az internetes közigazgatási portálon, néhány kattintással hozzájuthatnak ahhoz a bizonylathoz, amely igazolja, hogy az adott természetes vagy jogi személy ellen nem folyik eljárás, továbbá arról is lehet bizonylatot kérni ezentúl, hogy az adott jogi személy büntetlen előéletű.

Az illetékesek hangsúlyozzák, a cél az, hogy a polgárok minél egyszerűbben hozzájuthassanak a dokumentumokhoz, az e-közigazgatást folyamatosan igyekeznek fejleszteni. 

e-uprava
Ana Brnabić
digitalizáció
ügyintézés

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.