Ugrás a tartalomra

Színes programok a kishegyesi Anna-napokon

2021.07.31
20:15
2021.07.31
20:20
Forrás
Pannon RTV
Nyugdíjas bál, gyerekprogramok, sportolók találkozója. Zajlanak az Anna-napok keretében megszervezett események Kishegyesen. Az este folyamán könyvbemutató volt és zenei programok is lesznek.

Festettek, rajzoltak, meséket olvastak, egymással barátkoztak a kishegyesei gyerekek a Női Fórum közösségi házában megtartott gyerekprogramokon.

Fehér Lara, Kishegyes: „Nagyon szeretem azt a gyurmás játékot, meg azt a bubisat, hogy lehet bubit fújni.”

Az eseményen a helyi könyvtár is képviseltette magát.

Kecskés Tünde, könyvtáros, Kishegyes: „Azt gondolom, hogy a gyerekek és a szülők is ki vannak már éhezve a pandémia után erre az egészre. Szerettünk volna mindenképpen könyvtárként is részt venni ezen a kis megmozduláson és gyerekekkel foglalkozni.”

Mohácsi Tóth Zsuzsanna lányát, Zsófit hozta el a programra: „Nagyon nagy örömet jelent a gyerekeknek a nyári szünidőben. Kitölti a délutánjukat, barátkozhatnak. Ugyanúgy a szülők is eszmét cserélhetnek dolgokról. Örülünk, hogy vannak ilyen programok.”

A szervezők a programokkal az 5-10 éves korosztályt célozták meg.

Zsidai Erzsébet, elnök, Női Fórum, Kishegyes: „Itt a gyerekeknek különféle ajándékokkal kedveskedünk, tombola lesz a végén. Ugyanakkor itt most gyurmázás van, vizes játékok az időjárásra tekintettel. Egy kreatív délutánt szerveztünk a gyerekeknek.”

Mindeközben a kishegyesi kézilabda pályán a sportágat űző veteránok találkoztak.

Anna-napok
Kishegyes
foci
játék
gyurma
sport
könyvtár

Most

20:05, Frissítve: 20:17

Verstappen nyerte a sprintfutamot

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati sprintfutamát.
19:37, Frissítve: 20:02

Egyre népszerűbb a népművészet az ifjúság körében

Több mint 300 gyermekkel tartották meg a XIII. Dunán innen, Tiszán túl elnevezésű Kárpát-medencei ifjúsági népművészeti tehetségkutató verseny délvidéki elődöntőjét Horgoson. Az eseményt a Bartók Béla Magyar Művelődési Egyesület szervezte meg.
18:52, Frissítve: 19:00

Komoly büntetés a fürdőruhában szaladgálásért

Komoly büntetéssel számolhat az, aki idén nyáron fürdőruhában sétálgat Tivat utcáin. A montenegrói város ugyanis megelégelte azt, hogy a belvárosban egy szál bikiniben vagy fürdőnadrágban járkálnak a turisták.
18:07, Frissítve: 18:19

Újraéledt az asztalitenisz Oromon

A helyi közösség és a vállalatok támogatásával az elkövetkező időszakban a régi iskola épületében mindennap lehetőség adódik a helyieknek arra, hogy kipróbálhassák, megtanulhassák ezt a sportágat, vagy épp versenyeket szervezzenek.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.