Ugrás a tartalomra

Mi a helyzet a határon?

2021.08.02
10:18
2021.08.02
13:55
Forrás
Pannon RTV
Mérséklődött a torlódás a Horgos-Röszke autópálya-határátkelőhely Szerbiából kilépő oldalán.

A szombaton tapasztalt 10-12 órás várakozás helyett jelenleg nagyjából 30-40 perc alatt át lehetett jutni Magyarországra. A Magyarország felől érkező utasoknak másfél órát kell várakozniuk Szerbia felé.

Magyarország felől a kisebb határátkelőknél sem alakultak ki nagy sorok a délelőtti órákban, viszont aki Szerbiából utazik, a Királyhalom-Ásotthalom átkelőnél jelenleg 40 percet kell várakoznia, a Horgos-Röszke közúti átkelőnél egy órát, a Gyála-Tiszaszigetinél pedig két órát kell várni.

Az illetékesek szerint a következő hétvégén ismét csúcsforgalomra kell számítani a szerb-magyar határszakaszon, mindkét irányban.

határ
várakozás
határátkelő
Horgos-Röszke autópálya-határátkelőhely

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.