Ugrás a tartalomra

Híradó – 2021.08.04. 17.30h

2021.08.04
19:40
2024.02.05
12:40
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV hírműsora

A Híradó főbb témái:     
- Remekeltek a szerb vízilabdázók, a röplabdázók és a kosaraslányok az olimpián. A magyar Lőrincz Viktor ezüstérmes lett.
- 26 éve kezdődött meg a Vihar hadművelet Horvátországban. Az akció során több mint 200 ezer szerb kényszerült elhagyni otthonát.
- Tovább nőtt a napi koronavírusos esetek száma Szerbiában. Az elmúlt 24 órában 487 páciensnél azonosították a Covid-19 betegséget.
- Bajsán és Pacséron is bővül a fürdő, továbbá kiaszfaltoznák a Gunarast Zentagunarassal összekötő út megmaradt részét, több Topolyához tartozó településen pedig korszerűsítenék az ivóvízhálózatot.
- Holnap több helyen kell számítani záporok, zivatarok kialakulására. A hétvégén már megint 39 fok lesz.
- Szerbiában kevesebb mint kilencezer őssejtdonor van. 100 ezerre lenne szükség ahhoz, hogy a betegek eredményesebben vehessék fel a harcot a leukémiával.

Tokió 2020
Zurab Datunašvili
Lőrincz Viktor
Aleksandar Vučić
Milorad Dodik
Vihar hadművelet
Rade Ivančević
Savo Ivančević
Miroslav Lazanski
Bohucki Nebojsa
koronavírus
Nenad Popović
Pásztor Bálint
Fejsztámer Róbert
Ivanović Laura
Magyarkanizsa Község Ifjúsági Irodája
Fremond Árpád
infrastruktúra-fejlesztések
Novák Katalin
Baráth Szabolcs
Vöröskereszt
Berec Sándor
kerékpártúra
Juhász zenekar
Juhász Gábor
Magyarország tortája
Crvena zvezda
Tóth Demek Melinda

Kapcsolódó tartalmak

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:48, Frissítve: 11:31

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt, 2023. május 3-án gyászba borult Szerbia. Ezen a napon történt ugyanis az az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában, amelyben 9 gyermek és egy felnőtt vesztette életét.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.