Ugrás a tartalomra

Az együttműködési lehetőségekről tárgyalt Gordana Čomić és Szakállas Zsolt

2021.08.16
17:23
2021.08.16
17:54
Forrás
Pannon RTV
A megbeszélésen elhangzott, az illetékes titkárság és minisztérium közös hatáskörébe leginkább a nemzeti közösségek jogainak és identitásának megőrzése és előmozdítása tartozik.

A jövőbeni együttműködési lehetőségekről tárgyalt ma Szakállas Zsolt, a Tartományi Kormány alelnöke, tartományi nemzeti közösségi titkár és Gordana Čomić emberi- és kisebbségi jogokért, társadalmi párbeszédért felelős köztársasági miniszter Újvidéken - áll közös közleményükben.

Szakállas elmondta, a tartományi titkárság készen áll arra, hogy együttműködjön a köztársasági tárcával, és megossza a tartomány pozitív példáit. Készen állnak arra, hogy más szereplőket is bekapcsoljanak az együttműködésbe, javítva ezzel annak minőségét. Gordana Čomić elmondta, a mostani találkozó elsődleges célja az információcsere volt, továbbá az együttműködés erősítése.

Gordana Čomić
Szakállas Zsolt

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.