Ugrás a tartalomra

Energiahatékonyság növelésére írtak ki pályázatot Zentán

2021.08.25
13:13
2021.08.25
17:07
Forrás
Pannon RTV
Megjelentette az energiahatékonyság növelésére irányuló pályázatot a lakosság részére a zentai önkormányzat.

A polgárok pályázhatnak a falak, tetők hőszigetelésére szolgáló anyag beszerzésére és beépítésére, műanyag nyílászárók cseréjére, valamint a földgáz üzemeltetésű kazánok beszerzésére és beszerelésére. A pályázat szeptember 14-ig tart nyitva a Zenta községbeli polgárok számára.

Czegledi Rudolf, polgármester, Zenta: „A minisztérium jóváhagyta a potenciális kivitelezőket, akik a honlapunkon fent vannak és tulajdonképpen ezeknek az árajánlataival jelentkezhetnek a polgárok, az általunk most megjelentetett pályázatra. Ebbe a programba a zentai önkormányzat maximális energiát fektetett be, hiszen egy új kezdeményezésről van szó országos szinten, hiszen ilyen pályázat Szerbiában még nem volt.”

Zenta
energetika
pályázat

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.