Ugrás a tartalomra

A lučani Mladosttal játszik a TSC

2021.08.27
12:44
Forrás
Pannon RTV
A topolyai TSC a lučani Mladostot fogadja a Szuperliga 7. fordulójában. A mérkőzést ma 18 órától játsszák a zentai stadionban.

Minden szempontból a tabella második helyén álló topolyai csapat számít a találkozó esélyesének. A TSC eddigi mérlege 4 győzelem, 1 vereség és 1 döntetlen. Mladen Krstajić csapatát, amely gyors támadófocit játszik, eddig csak a tavalyi bajnok Crvena zvezda tudta legyőzni. A vendég Mladostnak még ebben az idényben nem sikerült pontot szereznie. A lučani együttes az előző 5 mérkőzésén mindössze két gólt szerzett, de az ellenfeleik sem vették be sokszor a kapujukat, ami a védekező stílusuknak köszönhető. Ezért is kemény mérkőzésre kell számítani.

TSC
Mladost
szuperliga

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.