Ugrás a tartalomra

Közérdekű információ – Egészségügyi ellenőrzések

2021.08.29
14:53
2021.08.29
14:59
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Egészségügyi Központ, a Szabadkai Egészségház, valamint a Vöröskereszt Szabadkai Szervezete egészségügyi állapotfelmérési akciót tart a nagyfényi és kisradanováci helyi közösségben.

A Szabadkai Egészségügyi Központ, a Szabadkai Egészségház, valamint a Vöröskereszt Szabadkai Szervezete vérnyomás, koleszterin és vércukor szint mérést, valamint testsúly és testmagasság mérést, illetve testtömegindex megállapítást és a dohányosok nikotin szintjének mérését is végzik a Nagyfényi Helyi Közösségben (Szabadság tér 4.) augusztus 30-án, hétfőn 8.00 és 10.00 óra között.

Egy nappal később, augusztus 31-én, kedden ugyancsak 8.00 és 10.00 óra között, ugyanilyen vizsgálatokat végeznek a Kisradanováci  Helyi Közösségben (Lifka Sándor utca 4.).

Mindkét helyszínen a szakemberek ismertetőt tartanak az érdeklődők számára a helyes táplálkozásról és az egészséges életmódról, valamint a dohányzás káros hatásáról és a leszokási módokról.

Közérdekű információ
egészségügyi állapotfelmérés

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.