Ugrás a tartalomra

Amerikai rakétatámadás a kabuli repülőtérnél

2021.08.29
16:57
Forrás
index.hu
Rakétatámadás történt a kabuli repülőtérről mintegy öt kilométerre északnyugatra − írja a The Guardian.

A Reuters egyik külföldi tudósítójának tájékoztatása alapján az Amerikai Egyesült Államok támadt az ISIS feltételezett öngyilkos merénylőjére, aki a kabuli repülőtéren akart támadást végrehajtani, ezt az információt azonban hivatalos források még nem erősítették meg - írja az Index.hu. Szintén meg nem erősített információk szerint a támadásnak egy áldozata van. Az AP hírügynökség jelentése szerint a támadásban egy gyermek vesztette életét. A közösségi oldalon közzétett felvételek szerint a rakéta egy házba csapódott, amiből fekete füst szállt fel. Joe Biden amerikai elnök vasárnap azt mondta, az Amerikai Egyesült Államok továbbra is végre fog hajtani légicsapásokat az Iszlám Állam ellen Afganisztán területén, bár ezt a tálibok Afganisztán elleni támadásként értékelik.

Amerikai Egyesült Államok
Afganisztán
Kabul

Most

21:59, Frissítve: 22:34

Megérkezett Belgrádba a kínai elnök

A kínai elnök gépét szerbiai felségjelzésű MiG-29-es vadászgépek kísérték a Nikola Tesla repülőtérig, ahol a szerb hadsereg gárdája sorakozott fel a tiszteletére.
17:17, Frissítve: 19:39

Ma kiderül, kik vihetik haza az ajándékokat!

A Közügyek kérdésére csaknem ötszáz válasz érkezett Vajdaság szinte minden részéből. Mai műsorunkban kiderül, hogy ki csobbanhat a családjával Mórahalmon. Nézzék a 18 óra 10 perckor kezdődő műsorunkat.
16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.