Ugrás a tartalomra

Nagyberuházások Óbecsén

2021.09.02
14:54
2021.09.02
17:07
Forrás
Pannon RTV
Új műfüves pálya Óbecsén, épülő szálloda, minden idők legnagyobb szennyvízhálózati fejlesztése és értékesített telkek a régi lóversenypályán, ahol fürdőkomplexum épül majd.

Az elmúlt egy évben megvalósult beruházásokról és a további tervekről is beszámolt mai évértékelő sajtótájékoztatóján Kiss Igor, az óbecsei Községi Képviselő-testület elnöke.

„Holnap döntünk további telkeknek az átminősítéséről, amivel lehetővé tesszük majd az Arthur Bergmann Zrt.-nek, mint befektetőnek további telkek megvásárlását, ezzel lehetővé téve nekik, hogy tovább fejlesszék a közös elképzeléseinket az új fürdő-, illetve hotelkomplexumról. Szót ejtettem még a valamikori CBA-ról a Topolyai úton, amiről többször nyilatkoztunk, amit a magyarországi Metal Shredder másodlagos hulladékfeldogozó cég vásárolt meg. A napokban véglegesítették az adásvételi szerződést, és elkezdődhet a felújítás. A befektetők tartják magukat a februári, márciusi nyitáshoz. Ezzel párhuzamosan Péterrévén a lucerna pelletáló üzem létrehozása is a vége felé megy.”

Kiss Igor
Óbecse
szállloda
fürdőkomplexum
műfüves pálya
lóversenypálya

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.
11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.