Ugrás a tartalomra

Továbbra is nagy a forgalom a szerb-magyar határon

2021.09.04
10:44
Forrás
Pannon RTV
A szabadságukról Nyugat-Európába visszatérő vendégmunkások miatt több határátkelőn is hosszabb sorok alakultak ki szombat délelőtt.

A horgosi autópálya- és közúti, valamint a kelebiai határátkelőhelyen is legalább másfél órát kell várniuk a Magyarországra tartóknak. A gyálai, valamint a szeptember 12-ig 7-től 22 óráig üzemelő királyhalmi közúti átkelőn is intenzív a forgalom, mindkét helyen egy órát kell várakozniuk a Szerbiából érkezőknek.

A gyorsabb határátlépés érdekében érdemes a kevésbé forgalmas határátkelőket választani, mint a bajmoki, és a rábéi közúti határátkelőhely, amelyek 7-től 19 óráig fogadják az utasokat.

Az aktuális helyzetről a Szerbiai Autó-Motoros Szövetség, a magyar rendőrség honlapján, a BorderWatcher mobilos alkalmazáson keresztül, valamint a közösségi oldalak határfigyelő csoportjaiban tájékozódhatnak.

határátkelés
szerb-magyar határ

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.