Ugrás a tartalomra

Több mint ezer határsértő ellen intézkedtek a hétvégén

2021.09.06
08:44
Forrás
MTI
Embercsempészés miatt negyven gyanúsított ellen indult eljárás.

1020 határsértő ellen intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig - tájékoztat a magyar Országos Rendőr-főkapitányság. A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 376, szombaton 267, vasárnap 375 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron a katonák és rendőrök.

Az elmúlt héten az ország területén, az idén az eddigi legtöbb, 2318 határsértőt tartóztattak föl és kísértek vissza. A megelőző héten a feltartóztatottak száma 2033 volt. Embercsempészés miatt negyven gyanúsított ellen indult eljárás - derül ki a rendőrségi összesítésből.

határsértő
migráns
határ
átlépés

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.