Ugrás a tartalomra

Főként oktatási kérdésekről határozott az MNT - Kalmár Zsuzsanna lemondott a mandátumáról

2021.09.10
16:30
Forrás
Közlemény
Elektronikus ülést tartott a Magyar Nemzeti Tanács. A 34 tanácstag közül az online szavazáson 29-en vettek rész, 84 napirendi pontról döntöttek, mindet elfogadták.

Munka és pénzügyi terveket hagytak jóvá, valamint oktatási kérdésekről is határoztak. A testület jóváhagyta a Fehértemplomi Történelmi Levéltár igazgatóválasztási eljárása kapcsán hozott végrehajtó bizottsági döntést, de támogatta a Magyarkanizsa községi kulturális, illetve a Szenttamás és a Kishegyes községi tájékoztatási pályázat kapcsán hozott végzéseket. A tanácstagok megállapították a Magyar Mozgalom képviselőjének, Kalmár Zsuzsannának nemzeti tanácsi mandátumának megszűnését. Az MNT üléséről részletes tájékoztató alább olvasható.

Csatolmányok
sajtotajekoztatoazmnt25elektronikusuleserol20210910-3.pdf
MNT
Magyar Nemzeti Tanács

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.