Ugrás a tartalomra

Gyerekek fotói a Magyar Házban (videó)

2016.09.02
08:23
Gyermekek által készített fényképekből nyílt kiállítás a szabadkai Magyar Házban
Gyermekek által készített fényképekből nyílt kiállítás a szabadkai Magyar Házban. A tárlaton 54 fotón szerepelnek a fiatalok nyári élményei. A pályázatra 350 fénykép érkezett, ezek közül választották ki a 19 pályázó legsikeresebb fotóit. A kiállításmegnyitón fellépetek a Palicsi Magyar Művelődési Egyesület tagjai. A Magyar Nemzeti Tanács jóvoltából csomagot kaptak a kiállítók. A Nyári emlékeim című gyerekfotó kiállítást november végéig tekinthetik meg az érdeklődők. Vicai Olivér, szervező: "A gyerekek nyári élményeit szerettük volna megörökíteni, vagyis kiállítani. Szerintem ez egy nagyon érdekes kiállítás, nagyon sok fotó érkezett. Színesek, a gyermekeknek teljesen más a látásvilága, mint nekünk. Szerintem ez egy nagy siker a szabadkai fotóséletben."



kiállítás
fotó
gyerekek
Magyar Ház
nyári emlékeim
palicsi magyar művelődési egyesület
Vicai Olivér

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.