Ugrás a tartalomra

Fokozott ellenőrzés, lakodalmakat szakíthatanak meg

2021.09.13
10:42
2021.09.13
10:47
Forrás
Szerbiai RTV
Fokozottan ellenőrzik a meghozott járványügyi intézkedések betartását bulikon, rendezvényeken.

A hétvégén az ellenőrök 3800 létesítményben tartottak ellenőrzést, és 29 bírságot szabtak ki, mondta el Goran Stamenković egészségügyi segédminiszter a Szerbiai RTV műsorában. Az ellenőrzések többsége a tömegközlekedési eszközökön történt, ahol sok szabálytalanságot észleltek. Kiemelte, a tömegközlekedést tartják a legnagyobb kockázatnak, hiszen az előző időszakban tanúi lehettünk annak, hogy sokan nem tartották be az intézkedéseket. Hozzátette, hogy fokozott ellenőrzést tartanak a lakodalmas termekben is, valószínűleg meg kell szakítaniuk néhány esküvőt, és ahol hibát találnak, ott be kell majd zárni a termeket.

járványügy
járványügyi
járványügyi előírások
járványügyi helyzet
járványügyi intézkedés
járványügyi intézkedések
Goran Stamenković

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.