Ugrás a tartalomra

Újabb elismerést kapott Mezei Zoltán

2016.09.05
10:36
2017.10.13
12:20
Kiosztották a 2016. évi Városmajori Színházi Szemle díjait.

Kiosztották a 2016. évi Városmajori Színházi Szemle díjait. A kaposvári, miskolci, szombathelyi, tatabányai, szabadkai és nagyváradi társulatok produkcióit a Györgyi Anna színművész, Dömötör Tamás rendező, Sándor L. István kritikus és Bán Teodóra fesztiváligazgató alkotta szakmai zsűri kísérte figyelemmel, míg a nézők a színház honlapján szavazhattak a legjobb előadásra. A díjazottak között van Mezei Zoltán is, aki a Szabadkai Népszínház Sebestyén Aba rendezte Bolondok tánca című előadásában nyújtott alakításáért érdemelte ki a legjobb férfi főszereplőnek járó elismerést. (magyarszo.com)

Mezei Zoltán
Városmajori Színházi Szemle
Bolondok tánca
legjobb férfi főszereplő

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.