Ugrás a tartalomra

Börtönbe vonul Lagzi Lajcsi

2021.09.15
13:17
Forrás
MTI
Lopás és vesztegetés miatt 2 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélték Galambos Lajost, művésznevén Lagzi Lajcsit.

A 2017-ben született vádirat szerint a zenész-előadóművész a mocsai és tatai ingatlanokban összesen legalább 30 millió forint értékben lopott áramot, mintegy 4,7 millió forintnyi földgázt, valamint 16 millió forint értékű vezetékes vizet.

A Budaörsi Járásbíróság az ügy további két vádlottját felmentette, 6 vádlottat pedig szintén lopás, bűnsegédlet, vesztegetés, illetve vesztegetés elfogadása miatt 1 évtől 2 év négy hónapig terjedő szabadságvesztésre, illetve pénzbüntetésre ítélt.

Két esetben végrehajtható szabadságvesztést, 3 vádlott esetében felfüggesztett szabadságvesztést szabott ki, egy vádlott pedig pénzbüntetést kapott.

Lagzi Lajcsi
börtön
csalás

Most

07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.