Ugrás a tartalomra

Tartományi pénz múzeumépítésre, a Vajdasági Klinikai Központ és tűzoltóállomás felújítására

2021.09.15
14:21
2021.09.15
14:27
Forrás
Közlemény, Pannon RTV
Eszközöket különítettek el a Horvátországban élő szerb diákok munkafüzeteinek megvásárlására is.

56,5 millió dinárt különít el a tartományi kormány a Begaszentgyörgy községben lévő Néprajzi Múzeum építési munkálataira. További 21 millió dinárt irányoztak elő a zsablyai tűzoltóállomás felújítására. Összesen 5 millió dinárt különítettek el a Horvátországban élő szerb diákok munkafüzeteinek megvásárlására, valamint az első osztályba indulók iskolatáskáinak beszerzésére. A Vajdasági Klinikai Központ részlegeinek felújítására pedig 25,3 millió dinárt irányoztak elő.

tartományi kormány
építkezés
Vajdasági Klinika Központ
tűzoltóotthon

Most

15:50, Frissítve: 15:59

Megvannak a hozzávalók az ünnepi fogásokhoz

A húsvétot megelőző napokban szigorú böjtöt tartanak a ortodox hívek. Vasárnap azonban már ünnepi fogásokat fogyasztanak. Az újvidéki limáni piacon is sokan vásárolták meg a húsvéti menü hozzávalóit.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.