Ugrás a tartalomra

Szombaton kezdődik a mezőgazdasági vásár - Milyen feltételekkel lehet részt venni rajta?

2021.09.16
15:58
2021.09.16
17:34
Forrás
Pannon RTV
Szombaton tizenegy órakor kezdődik a 88. Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár, egybekötve az 53. Nemzetközi Vadászati ​​és Halászati Vásárral, valamint az Ökológiai Kiállítással.

Az eseményre oltási igazolással, negatív PCR teszttel, vagy antigén teszttel lehet belépni. Amennyiben valaki nem rendelkezik egyikkel sem, a bejáratnál ingyenes PCR tesztet igényelhet.

A jövő péntekig tartó nagyszabású rendezvényre idén is sok kiállítót, látogatót várnak.

Slobodan Cvetković, az Újvidéki Vásár vezérigazgatója: „Megtartottuk a kiállítás nemzetközi jellegét, például Olaszország már évek óta részt vesz rajta. Nem csökkentjük a kiállítóteret, legutóbb 2019-ben, amikor partnerországokkal szerveztük, 18 kiállító jött, most 22-en jönnek. Ami Csehországot illeti, már beszéltünk róla, hogy szerződéseket kötöttünk. Amit még külön érdemes elmondani, hogy a Nemzetközi Mezőgazdasági Vásáron a kiállítók nemcsak a szerb piacra fókuszálnak, hanem a régió piacát is megszólítják. Ez tesz bennünket egyedivé, ez adja a vásár megrendezésének 88 éves hagyományát, valamint maga a vásár 98 éves hagyományát.”

mezőgazdasági vásár
Újvidék
megnyitó
járvány

Most

15:09

Húsvét Palicson

Hatodik alkalommal szervezik meg a Húsvét Palicson nevet viselő hagyományápoló foglalkozást az ortodox ünnepek alkalmából.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.