Ugrás a tartalomra

Vučić Törökországban befektetőkkel is tárgyal

2021.09.18
09:08
Forrás
Szerbiai RTV, Blic
Mindig felszólalok, ha valaki a szerbek ellehetetlenítéséért száll síkra - üzente Aleksandar Vučić Törökországból.

A szerb államfő Angela Merkel német kancellár szerbiai látogatása kapcsán kiemelte: ez egy rendkívüli esemény volt, mert Németország az egyik legfontosabb partnerünk, gazdaságilag és politikailag is. Hozzátette, hogy Szerbia jó úton halad, pont ezért támadják a médián keresztül. Az ellenzékről azt mondta, az kritizál és támad, aki semmit sem tudott felmutatni. A szerb államfő kiemelte, fejleszteni kell az országot, ezért is utazott Törökországba, ahol Erdogan elnökkel és befektetőkkel tárgyal, akik a szerbiai lehetőségekben érdekeltek. 

Aleksandar Vučić
Törökország
Recep Tayyip Erdogan

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.