Ugrás a tartalomra

Október végén tartják az SZHP választási közgyűlését

2021.09.18
12:47
2021.09.18
17:07
Forrás
Pannon RTV
4000 küldöttet várnak.

Miloš Vučević bejelentette, hogy október végén tartják meg a Szerb Haladó Párt választási közgyűlését. A párt főbizottságának ülése után a Szerb Haladó Párt alelnöke elmondta, a párt választási közgyűlését október 21-e és 24-e között rendezik meg. Miloš Vučević az újságíróknak elmondta, hogy a választási közgyűlés 4000 küldöttből fog állni, valamint új személyeket várnak a párt vezetésébe a választási közgyűlés után.

Miloš Vučević, alelnök, Szerb Haladó Párt: „Tehát a választási közgyűlés után új arcokat várunk a legnagyobb pártszervekben, de erről a küldöttek döntenek, előtte pedig a helyi és önkormányzati bizottságok tagjai. 4000 küldött alkotja a választási közgyűlést, és valószínűleg ez lesz Szerbia legnagyobb választási közgyűlése.”        

Miloš Vučević
SZHP
Szerb Haladó Párt

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.