Ugrás a tartalomra

Online jelentkezés influenza elleni védőoltásra

2021.09.21
17:51
Forrás
Vajdaság Ma
Mától lehet jelentkezni az eUprava portálon az idényjellegű influenza elleni védőoltásra - közölték az internetes felület illetékesei.

Ezzel elkerülhető a tolongás az egészségházban - nyilatkozták. Egy egyszerű kérdőív kitöltésével jelezhetik a polgárok a védőoltás iránti igényüket. A kérdőív kitöltésével és az igénylés beadásával a polgárok még nem egyeznek bele a védőoltás felvételébe, csupán az érdeklődésüket fejezik ki, áll a közleményben. Ezt az érdeklődést minden pillanatban megváltoztathatják vagy törölhetik, ahhoz pedig, hogy ezt a szolgáltatást igényeljék, nem szükséges regisztrálniuk az eUprava portálon. Az idényjellegű influenza elleni védőoltást október 15-étől lehet felvenni.

influenza elleni oltás
influenza elleni védőoltás
eUprava

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.