Ugrás a tartalomra

Évértékelő sajtótájékoztatót tartott Fejsztámer Róbert

2021.09.22
13:19
2021.09.22
16:11
Forrás
Pannon RTV
Magyarkanizsa polgármestere elmondta, a párt politikusai, intézményvezetői nagyban hozzájárultak az elmúlt egy évben megvalósult községbeli beruházásokhoz, programokhoz.

Az oktatást illetően több faluban is elindult a napközi, valamint több iskola, óvoda kisebb-nagyobb felújításon esett át. Továbbá több IPA-projektben is részt vesz Magyarkanizsa. Ami a sportot illeti, megnyílt a Vajdasági Birkózóakadémia, valamint az adorjáni futballpálya is nemrégiben elkészült. Az elmúlt egy évben elkészült a szennyvíztisztító, de új út épült ki Völgyes és Tóthfalu között is - számolt be róla a polgármester.

Fejsztámer Róbert, polgármester, Magyarkanizsa (VMSZ): „Idegenforgalom szempontjából pedig a Tisza-partot erre a 3-4 hónapos szezonra felújítottuk és megerősítettük, hogy ki tudja szolgálni azokat a turistákat, akik ide látogatnak Magyarkanizsára, másrészről pedig így a szezon lezárása után elindítjuk azt a pályázatot, amit előzőleg nyertünk az idegenforgalmi minisztérium részéről. Ez egy 3 millió dináros beruházás, amin keresztül felújítjuk a töltésen lévő ülőalkalmatosságokat, világítótesteket és szemeteskukákat.”

Fejsztámer Róbert
évértékelő

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.