Ugrás a tartalomra

Október elsején kezdődik a ruhaosztás Törökbecsén

2021.09.24
16:52
Forrás
Pannon RTV
A Vöröskereszt törökbecsei szervezete a jövő hónap elején kezdi meg a több hónap alatt összegyűlt ruhák és lábbelik szétosztását.

A törökbecsei Vöröskereszt március óta gyűjti a használt, kinőtt, vagy esetleg megunt, de még jó állapotú ruhákat és lábbeliket. Ez az idő alatt nagy mennyiségű ruha gyűlt össze a törökbecsei adományozóknak köszönhetően. Idén mintegy hatvan jótékonykodó bizonyította segítőkészségét. A begyűjtési akcióban a Vöröskereszt helyi szervezetének tíz önkéntes fiatalja is segédkeznek. A ruhagyűjtési akció továbbra is folytatódik. Mindazok a bánáti falubeliek akik ruházattal, lábbelivel szeretnének segíteni, adományaikat munkanapokon reggel nyolc órától délig a Vöröskereszt törökbecsei székházában adhatják át.

Törökbecse

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.