Ugrás a tartalomra

Megtalálták az eltűnt Đokić család holttesteit - FRISSÜLT

2021.10.02
18:34
Forrás
Szerbiai RTV
Megtalálták a Đokić család tagjainak holttesteit.

FRISS: Megtalálták a Đokić család tagjainak holttesteit. A Szerbiai RTV nem hivatalos információi szerint a Moravac falu mellett, a kiégett gépjárműtől mintegy 10 kilométerre megtalált család gyilkosság áldozata lett. A rendőrség a területet biztosítja, nem engedi be az újságírókat.

Megtalálták az eltűnt Đokić család kiégett autóját. A gépjárművet Donja Trnava és Tešica falvak között találták meg, amely a gyanú szerint a hat napja eltűnt aleksinaci Đokić családé - írja a Szerbiai RTV. Nem hivatalos forrásokra hivatkozva hozzátették, hogy az autóban nem találtak testeket. Aleksandar Vulin kijelentette, hogy a rendőrség minden egységét bevonták a család felkutatásába. A belügyminiszter hangsúlyozta, hogy még soha nem fordult elő, hogy egy egész család minden indíték nélkül eltűnt volna. A háromtagú Đokić család, Goran, Gordana és lányuk, Lidija még szeptember 26-án, vasárnap tűnt el.

gépjármű
kiégés
kiégett
Aleksandar Vulin

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.