Ugrás a tartalomra

Megfenyegették, szidalmazták Szabadka polgármesterét

2021.10.06
21:26
2021.10.08
16:39
Forrás
VajdaságMa
Incidens történt a szabadkai városházán - írja a Vajdaság Ma. Délután 2 óra körül a 61 éves szabadkai T. B. szidalmazta, nemzeti és vallási alapon sértegette Stevan Bakić polgármestert és családtagjait, illetve megfenyegette a város első emberét.

A Subotica.com portál nem hivatalosan úgy tudja, hogy a férfi be szeretett volna menni a hivatalos helyiségekbe, ahol a polgármester dolgozik, de a portán útját állták mondván, hogy Stevan Bakić nincs az épületben. Ekkor kezdett az illető kiabálni, fenyegetőzni. A rendőrség gyorsan a helyszínre érkezett, elvezették az elkövetőt, kihallgatták, majd az ügyész 48 órára őrizetbe vették. Nemzeti, faji és vallási türelmetlenség szítása miatt kell majd felelnie.

Szabadka
fenyegetés
Stevan Bakić

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.