Ugrás a tartalomra

Két autót gyújtottak fel az éjjel Újvidéken

2021.10.07
09:57
2021.10.07
10:04
Forrás
Magyar Szó
A Stražilovói utca 33. előtt két személygépkocsit gyújtottak fel eddig ismeretlen tettesek. Jelentős anyagi kár keletkezett.

A BMW X5 és a Mercedes A típusú személygépkocsi kibérelt parkolóhelyen vesztegeltek. Mindkét jármű egy, a közelben lakó család tulajdonában volt. A tűz oka ismeretlen, de alapos a gyanú, hogy szándékos gyújtogatásról van szó.

A 021.rs friss értesülései szerint mindkét jármű U. J.-nek, annak a lánynak a családjáé, akit a vastag rendőrségi aktákkal rendelkező Slobodan Milutinović Snajper nemrég elrabolt. A rendőrség szerint U. J.-nek pénteken az ügyészség előtt kell tanúvallomást tennie, így a gyújtogatás összefüggésbe hozható ezzel a ténnyel, vagyis a bűnöző minden bizonnyal így akarta elhallgattatni U. J.-t. A rendőrség intenzíven keresi az elkövetőt.

Újvidék
autó
gyújtogatás

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.