Ugrás a tartalomra

Megjelentek a mezőgazdasági pályázatok Topolyán

2021.10.14
22:16
2021.10.15
07:04
Forrás
Pannon RTV
Hogy kik és mire pályázhatnak, valamint hogy mi az újdonság az idei kiírásoknál, arról Kovács Viktor mezőgazdasággal megbízott községi tanácstag beszélt a Közügyekben.

Kovács Viktor: „Az idei évben hat pályázat lett kiírva: a piaci standok bérleteinek a társfinanszírozása, az állattenyésztőknek orvosi támogatásokra, valamint a méhészeknek szintén állatorvosi támogatásokra, illetve a méhatka bevizsgálására, különböző mézből készült termékeknek a bevizsgálására, hiteltámogatásokra, a kamatnak a támogatására, biztosításra, valamint a mesterséges megtermékenyítéshez szükséges anyagoknak a beszerzésére.”

A hírháttérműsorban elhangzott beszélgetésből kiderül, hol és hogyan lehet benyújtani az igényléseket a támogatásra.

mezőgazdasági pályázatok
Topolya
Kovács Viktor

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.