Ugrás a tartalomra

Szüreti sokadalom és batyubál Radanovácon

2021.10.16
11:14
2021.10.16
16:07
Forrás
Pannon RTV
A legkisebbeket egész délelőtt színes programokkal várták, őszi dekorációt készítettek, lovaskocsiztak, diót törtek, rétest kóstoltak, valamint sok tánc és zene is várta az érdeklődőket.

A foglalkozásokat követően fellépett a Duhaj zenekar és a Talentum Egyesület.

Az eseményt Szabadka város támogatásával hozta létre A Mi Kis Falunk Egyesület. A napot batyubállal zárják, ahol a jó hangulatról az Őszi Rózsa zenekar gondoskodik.

Tóth Róbert, A Mi Kis Falunk Radanovác Egyesület vezetője: „Ez a mai rendezvény azért fontos, mert közösségformáló rendezvényként indult az egész. Egyfajta hagyományőrzés, -ápolás céljából szeretnék ezt az egész rendezvényt csinálni. Szeretnénk egy folytonosságot létrehozni, hogy minden évben történjen ilyen jellegű esemény, itt ebben a mi közösségünkben.”

Radanovác
Szüreti Sokadalom és Batyubál

Most

14:39, Frissítve: 15:40

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.