Ugrás a tartalomra

Közérdekű információ - Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat

2021.10.18
20:13
2024.02.05
12:40
Forrás
Pannon RTV
A szabadkai Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat értesítése szerint a vízrendszeren végzett karbantartási munkálatok miatt október 19-én, kedden 9.00 és 15.00 óra között szünetel a vízszolgáltatás Szabadkán

a Dušan cár utcában, a Branislav Nušić utca egy részén (a Szabadság tértől a Vladimir Nazor utcáig)  és a Vladimir Nazor utcában.
A munkálatok befejezését követően átmenetileg csökkenhet a víznyomás és zavaros lehet a vezetékes víz.

Közérdekű informáci
Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat

Most

14:39, Frissítve: 14:44

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk. A lakhatási kiadások a legmagasabbak. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.