Ugrás a tartalomra

Veljko Belivuk újabb két cinkosát tartóztatták le

2021.10.19
09:48
2021.10.19
09:59
Forrás
Szerbiai RTV
Újabb két személyt tartóztatott le a rendőrség, akiknek közük volt a Veljko Belivuk által vezetett bűnözői csoporthoz - közölte a szerb Belügyminisztérium.

A gyanú szerint mindkét vádlott többszörös súlyos bűncselekmények elkövetője, és az említett szervezett bűnözői csoport kiemelkedő tagjai. A gyanúsítottakat őrizetbe vették. Belivukot és bandáját öt gyilkossággal, emberrablással, nemi erőszakkal, valamint kábítószerek és fegyverek illegális birtoklásával vádolják. A szerb elnök és belügyminiszter az év elején hirdetett harcot a szervezett bűnözés ellen, ekkor indult meg a hajtóvadászat Belivuk és csoportja ellen.

Veljko Belivuk
Belügyminisztérium
bűnöző

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.