Ugrás a tartalomra

Ösztöndíjpályázatot hirdetett egyetemi hallgatóknak Topolya község

2021.10.19
10:02
2021.10.19
10:12
Forrás
Express Channel
Az igénylést benyújthatja minden olyan szerbiai egyetemista, aki legalább 2 éve Topolya községben él, és itthoni vagy külföldi egyetem hallgatója.

Amennyiben a pályázó belföldi intézmény diákja, átlagosztályzata 8,00 kell, hogy legyen. Ha külföldön tanul, 4,00 feletti átlag a feltétel. Az ösztöndíjra nem pályázhatnak az első évfolyamos hallgatók, illetve azok, akik munkaviszonyban vannak vagy évet ismételnek. Az igényléseket a szükséges iratokkal november 12-éig lehet benyújtani Topolya Község Közigazgatási Hivatalának iktatójában, illetve a helyi közösségekben. A szükséges űrlapok, illetve a további jelentkezési feltételek megtalálhatók a btopola.org.rs honlapon.

ösztöndíjpályázat
egyetemi hallgató

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.