Ugrás a tartalomra

Gondolkozz, mielőtt kattintasz!

2021.10.19
22:19
Forrás
Pannon RTV
Október a kiberbiztonság európai hónapja.

Október az Európai Kiberbiztonsági Hónapja, amelynek célja, hogy felhívja a lakosság figyelmét az internet biztonságos használatára. Az évente megrendezett kibertudatossági kampányt az Európai Uniós Kiberbiztonsági Ügynökség koordinálja, együttműködve egyebek mellett az Európai Bizottsággal is. Az egy hónapig tartó kampány célja, hogy naprakész kiberbiztonsági ajánlásokkal növelje az online szolgáltatásokba vetett bizalmat, és segítse a polgárokat abban, hogy online tevékenységeik során megvédhessék személyes, pénzügyi és szakmai adataikat.

A Közügyekben Pletl Szilveszterrel, a szabadkai Műszaki Szakfőiskola tanárával arról beszélgettünk, hogyan kerülhetjük el, hogy csalók áldozatai legyünk a digitális világban.

kiberbiztonság
internet
biztonság
online vásárlás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.