Ugrás a tartalomra

Sötétbe borultak egyes utcák Szabadkán este és az éjszaka folyamán

2021.10.20
00:20
Forrás
Pannon RTV
Nem volt közvilágítás, csak a jelzőlámpák adtak némi fényt. A gyalogosok az orruk hegyéig sem láttak. A belvároshoz közeli Újfalu Helyi Közösséget érintette a sötétség.

Nem volt közvilágítás a Bajai út elején, néhány utcában a környéken és annál a forgalmas útkereszteződésnél sem, ahol a Tompa felől érkező, Kelebián, majd Szabadkán is áthaladó kamionok is közlekednek.

A nap már 18 óra előtt lenyugszik, így néhány iskolás korú gyerek és fiatal is szinte vaksötétben tehette meg az otthonhoz vezető utat.

A sötétbe borult utcák nem csak balesetveszélyesek lehetnek, de megfelelő körülményeket teremthetnek a különböző bűncselekményeknek.

Információnk szerint a szabadkai utcák közvilágításának karbantartásával a Rasveta Kft. van megbízva.

közvilágítás
Szabadka
sötétség

Most

11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.
07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.