Ugrás a tartalomra

Újabb kerékpárút épül Hajdújáráson

2021.10.20
16:20
Forrás
Közlemény
Folytatódik a kerékpáros közlekedés fejlesztése Szabadka Város területén.

Az OPTI-BIKE 2 a korábban sikeresen befejezett IPA projekt folytatása, melyeknek fő kedvezményezettje Szabadka Város Önkormányzata, míg a magyarországi partner Tompa Város Önkormányzata. Hajdújáráson, a Boris Kidrič utcától Királyhalom irányába 1500 méter, míg Tompa Város területén az 53. számú Főút mellett 493,44 méter kerékpárutat építenek meg. Ma a kivitelezési munkálatok elvégzésére kiírt közbeszerzésre benyújtott ajánlatok kiértékelése történt meg. A bizottság kiválasztotta a legkedvezőbb ajánlatot, amelyet a szabadkai JAVORNIK KFT. nyújtott be. Hamarosan aláírják a szerződést is. A beruházás megvalósulása 2020. november 1-jétől 2022. április 30-áig tart. A projektum összértéke megközelítőleg 566 000,00 euró, ebből az EU-s támogatás nagysága 387 775,69 euró.

OPTI-BIKE
Opti-Bike projekt

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.