Ugrás a tartalomra

Rekordszámú alkotás a magyarkanizsai községnapi pályázatokon

2021.10.21
07:26
2021.10.21
18:26
Forrás
Pannon RTV
Rekordszámú alkotás érkezett a Magyarkanizsa község napja alkalmából meghirdetett képzőművészeti, irodalmi és fotópályázatra. Központi gondolatuk az Itt szeretek lenni ‒ Kedvenc helyem a településemen volt.

A beérkezett alkotások kiállítására és az eredményhirdetésre is sor került. Összesen három kategóriában nevezhettek az érdekeltek, az alsó osztályosok kollázst készíthettek, a felső osztályosoknak pedig verspályázatot hirdettek meg. A 15 éven felülieket fotópályázattal szólították meg. A legjobb munkákat ajándékkal díjazták.

Vranić Váradi Lívia, protokollügyi és tájékoztatási megbízott, Községi Közigazgatási Hivatal: „Hatalmas öröm a szervezők számára, hogy ebben az évben mindhárom pályázatunkra rekordszámú alkotás érkezett. 18 kollázzsal neveztek a községünk területéről az általános iskolák alsó tagozatai. 36 verset kaptunk, úgy a magyar, mint a szerb tagozatokról. 47 fotó érkezett a fotópályázatunkra. Mi ezt sikerként könyveljük el, és természetesen mindenkinek nagyon köszönjük a részvételt.”

Magyarkanizsa
festmény
rajz
irodalom
Vranić Váradi Lívia

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.