Ugrás a tartalomra

Európa-liga: A Zvezda döntetlent játszott idegenben

2021.10.21
20:57
2021.10.21
21:28
Forrás
Blic
A belgrádi csapat Dániában vendégeskedett.

A Crvena zvezda döntetlent játszott idegenben az Európa-liga harmadik fordulójában. A belgrádi piros-fehérek Dániában léptek pályára a Midtjylland ellen. Az első félidőben nem született gól. Az 58-ik percben a szerbek szerezték meg a vezetést, Marko Ivanić öt méterről talált a dánok kapujába. A 78-ik percben jött az egyenlítés, amelynél a szerencse közrejátszott, mivel a kapufáról lepattanó labdát könnyedén juttatta a hálóba Nikolas Dyhr. Végül 1:1-gyel végződött a mérkőzés.

A Zvezda az első két meccsét megnyerte, vagyis hat ponttal rendelkezett. Most a döntetlennel egy újabb pontot szerzett. A következő fordulóban ismét a Midtjyllanddel csapnak össze a belgrádiak, de akkor már hazai pályán.

Crvena zvezda
foci

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.