Ugrás a tartalomra

Alec Baldwin lelőtt két embert egy filmforgatáson, az egyikük meghalt

2021.10.22
07:10
2021.10.22
13:06
Forrás
index.hu, hvg.hu, MTI
A tragédia a Rust című westernfilm forgatásán történt, a forgatáshoz használt kellékfegyverrel.

A hatóságokat helyi idő szerint csütörtökön 13 óra 50 perckor értesítették az esetről. Közlésük szerint egy nő és egy férfi sérült meg. Előbbit később a 42 éves Halyna Hutchinsként, a film operatőreként, utóbbit a 48 éves Joel Souzaként azonosították, aki a film rendezője.

A rendőrség szerint mindkettejüket életveszélyes sérüléssel szállították kórházba. A nő életét azonban már nem tudták megmenteni. Az egyik helyi lap szerint Baldwint könnyek között látták a helyi seriff irodája előtt.

A filmet Új-Mexikóban forgatták. A forgatási munkálatokat megszakították. A rendőrség vizsgálja a történteket, de egyelőre senkit sem gyanúsítottak meg bűncselekmény elkövetésével. Juan Rios, a seriff szóvivője szerint egyebek között azt vizsgálják, milyen lőszerrel volt megtöltve a kellékfegyver.

A 63 éves Alec Baldwin a Rust címszereplője és egyben társproducere is.

Alec Baldwin
filmforgatás
lelőtte
megölte
operatőr

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.