Ugrás a tartalomra

Megújult a limáni rendelő

2021.10.23
10:49
2021.10.23
16:17
Forrás
Pannon RTV
Befejeződtek a munkálatok az Újvidéki Egészségház limáni rendelőjében.

A legnagyobb és leglátogatottabb újvidéki rendelő 1978. október 23-án kezdett el működni. Szimbolikusan mától fogad újra pácienseket, de egyelőre csak a 65 évnél idősebbeket, reggel 8-tól délután 2 óráig. A felújítási munkálatokat városi és köztársasági eszközökből fedezték.

Miloš Vučević, Újvidék polgármestere: „Ez egy közel egymilliárd dinár értékű befektetés. Meg kellett gazdaságilag erősödni és olyan állapotban lenni, hogy befektethessünk ennyi pénzt. Azonban egy dinár sem hiábavaló itt. Ez a pénz a lakosaink egészségére lett biztosítva, és ez egy eszköz a kiváló orvosaink és a remek egészségügyi nővéreink és technikusaink kezében, akik a felhasználóink, illetve lakosaink szolgálatára állnak.”

Újvidéki Egészségház
Limán
rendelő
megújult
Miloš Vučević

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.