Ugrás a tartalomra

Téli varázslat Topolyán

2016.12.20
09:00
Szebbnél szebb kézműves termékek és kézimunkák várják topolyai Művelődési Ház kiállítótermében a Téli varázslat rendezvénysorozatra látogatókat
Szebbnél szebb kézműves termékek és kézimunkák várják topolyai Művelődési Ház kiállítótermében a Téli varázslat rendezvénysorozatra látogatókat. A karácsonyi-újévi vásáron 19 asztalon kínálják portékáikat az árusok. A rendezvényt Csípe Tímea, a Művelődési Ház igazgatónője nyitotta meg, aki arra biztatta a topolyaiakat és környékbelieket, hogy akkor is látogassanak el a vásárra, ha nem szeretnének semmit vásárolni, hisz szemet gyönyörködtető a gazdag kínálat, ami magában is felér egy kiállítással. A rendezvénysorozat keretében tart még a karácsonyi ikebanák és díszek, valamint mézeskalács formációk kiállítása és versenye. (Vajma)
Topolya
Művelődési Ház
karácsonyi vásár
téli varázslat

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.