Ugrás a tartalomra

Ružić: A kicsiknél nem reális az online oktatás bevezetése

2021.10.26
10:38
Forrás
Szerbiai RTV
Nem lenne reális áttérni az online oktatásra az óvodások, az alsósok, valamint az ötödikesek és hatodikosok esetében - véli az oktatási miniszter.

Branko Ružić szerint így nem lenne, aki vigyáz rájuk, szüleik ugyanis dolgoznak. A tárcavezető csütörtökre hívta össze az illetékes szakmai csapatot, hogy döntsenek a továbbiakról. Azt mondta, a kicsiknél nem életszerű az online tanítás addig, amíg nem hirdetnek rendkívüli helyzetet az országban. Hozzátette: az, hogy a koronavírus terjed a gyerekek között, nem az iskola hibája, mert a vírus nem onnan jön, hanem oda is kívülről érkezik.

távokt
online oktatás
Branko Ružić

Most

07:48, Frissítve: 08:14

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt történt az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában. Egy 13 éves fiú reggel fél 9-kor, apja fegyverével nyitott tüzet a biztonsági őrre, aki testével védte a tanulókat.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.