Ugrás a tartalomra

A TSC 4:0-ra nyert idegenben

2021.10.27
16:29
2021.10.27
18:54
Forrás
Pannon RTV
Könnyed győzelemmel kezdte meg a Szerb Kupában való szereplést a TSC labdarúgócsapata.

A topolyaiak idegenben verték a Zlatibor együttesét 4-0 arányban. A továbbjutást már az első félidőben eldöntötte a TSC, Milićević a 22. percben egy kapáslövésből szerezte meg a vezetést, majd egy perc múlva már 0:2 volt az állás. Petković a Partizan elleni bajnokit követően most a kupában is eredményes volt. A gólszerzés Bocskay Bertalannak is összejött. A topolyaiak fiatal középpályása a 61. percben vette be a Zlatibor kapuját. A 4-0-ás végeredményt Stoiljković állította be a 81. percben. Győzelmével a TSC ott van a legjobb 16 együttes között a Szerb Kupában.

TSC
labdarúgás
Zlatibor
szerb kupa

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.