Ugrás a tartalomra

Bejutott a negyeddöntőbe Novak Đoković

2021.11.04
16:05
A teniszező extra pihenőnappal készülhet a folyatásra.

Bejutott a Párizsban zajló ATP 1000-es tenisztorna negyeddöntőjébe Novak Đoković. A világelső szerb teniszezőnek ehhez még pályára sem kellett lépni, ugyanis ellenfele sérülés miatt visszalépett a párharctól.

Gael Monfils az előző fordulóban egy háromszettes, kimerítő meccset követően tudott nyerni Adrian Mannarino ellen. A francia játékos most azonban úgy döntött, hogy nem folytatja a küzdelmeket Párizsban.

Novak Đoković így extra pihenőnappal készülhet a folyatásra.

Novak Đoković
negyeddöntő
ATP-1000

Most

11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.