Ugrás a tartalomra

Bakondi: több mint százezer határsértőt fogtak el idén eddig a magyar határon

2021.11.07
07:49
2021.11.07
07:55
Forrás
MTI
Több mint százezer határsértőt fogtak el idén eddig a magyar határon, és ezernél több embercsempész ellen indítottak eljárást - – közölte a magyar miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 Ma este című műsorában szombaton.

Bakondi György szerint jelenleg 2015-nél is rosszabb a migrációs helyzet: a klasszikus útvonalakon továbbra is aktívak a migránsok, és új útvonal nyílt Fehéroroszország felől Lengyelország, Lettország, Litvánia felé.

Ideje, hogy a nemzetállamok a nemzeti költségvetés mellett európai uniós forrásokat is fordíthassanak a határok védelmére - mondta, hozzátéve: a szuverenitás megőrzése érdekében meg kell akadályozni a tömeges bevándorlást.

Bakondi György
Magyarország
határsértők
embercsempész

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.