Ugrás a tartalomra

Ruhát osztott a Kuckó Nagycsaládosok Egyesülete

2021.11.10
12:49
2021.11.10
16:02
Forrás
Pannon RTV
Ruhaosztási akciót szervezett ma délelőtt a Magyarkanizsai Kuckó Nagycsaládosok Egyesülete a helyi Vöröskereszt épületében.

Az egyesület 24 családot és 54 gyermeket számol, de bármikor bárki csatlakozhat a szervezethez, melynek célja segíteni és támogatni a polgárokat. A szervezők minden adománynak nagyon örülnek, de legnagyobb szükség a tartós élelmiszerre van – nyilatkozta Máté Nikoletta, az egyesület elnöke.

„Ezeket az akciókat most nem csak a nagycsaládosok számára, hanem az egész Magyarkanizsa község számára csináltuk, akiknek szüksége van rá, vagy rászorulók, vihetnek ingyen mindenféle ruhát. Viszont aki szeretne bennünket támogatni, az azt is megteheti, és ezzel támogatja a gyerekek karácsonyát, télapó csomagját.”

ruhaosztás
Magyarkanizsa
Kuckó Nagycsaládosok Egyesülete
Máté Nikoletta

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.