Ugrás a tartalomra

Telefonon egyeztetett Putyin és Merkel

2021.11.11
19:33
Forrás
MTI
Már másodszor volt megbeszélésük telefonon.

A Fehéroroszország és néhány uniós tagállam határán kialakult migrációs válság megoldása érdekében az EU-nak helyre kellene állítania a kapcsolatot Minszkkel - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök Angela Merkel német kancellárral folytatott telefonbeszélgetése során. A két vezető telefonbeszélgetéséről a Kreml sajtószolgálata adott ki közleményt. Putyin és Merkel szerdán is tárgyalt egymással a konfliktusról. Az orosz elnök arra is felhívta tárgyalópartnerének figyelmét, hogy Kijev "destruktív politikát" folytat az ukrajnai "belső válság" ügyében.

Angela Merkel
Vlagyimir Putyin
Fehérororszoszág
migrációs válság

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.