Ugrás a tartalomra

Klímavédelmi projektekkel lehet pályázni

2021.11.11
20:29
Forrás
Közlemény
A nyugat-balkáni régió területén megvalósuló klímavédelmi projektekkel lehet jelentkezni a magyarországi támogatásra, immár másodszor.

Újra lehet pályázni a nyugat-balkáni régiót érintő klímavédelmi projektek támogatására – jelentette be Steiner Attila, a körforgásos gazdaság fejlesztéséért, energia- és klímapolitikáért felelős magyar államtitkár. A támogatási program 400 millió forint keretösszegű újabb felhívása a magyarországi cégek és tudományos központok további régiós szerepvállalását szolgálja a zöldgazdasági technológia- és tudásmegosztás területén. Nagy érdeklődés mellett zárult le a nyugat-balkáni klímavédelmi projektek támogatására nyáron kiírt felhívás. A projektjavaslatok a támogatási keretösszeget újra többszörösen meghaladó igénnyel érkeztek be. Az értékelést követően 12 projekt nyert támogatást. A ma megjelent támogatási felhívás a Zöld Központ honlapján érhető el, a kérelmeket 2021. december 20-án 16.00 óráig lehet benyújtani.

klímavédelem
pályázat
Nyugat-Balkán

Most

07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.