Ugrás a tartalomra

Hajdújárás: Oltakozási lehetőség helyben

2021.11.11
21:13
2021.11.11
21:53
Forrás
Közlemény
Hajdújáráson megszervezik a helyi oltakozást. Az oltópont az ottani egészségházban lesz. A ludasiak jelentkezését is várják.

Egyelőre még nem közölték, melyik napon szervezik meg a koronavírus elleni oltást.

A ludasi lakosokat arra kérik, hogy jelentkezzenek be a következő számok egyikén: 024/753-273 vagy a 064/1232379-es mobilszámon.

Arra is kíváncsiak, ki melyik védőoltást kéri, és igényelnek-e utaztatást, mert a hajdújárási helyi közösség kombijával ezt is meg tudják oldani.

A védőoltások közül kérni lehet a Sinopharm, az Astra Zeneca, a Moderna és a Pfizer oltóanyagát.

Hajdújárás
Egészségház
oltakozás
járvány
koronavírus
vakcina
jelentkezés
Ludas
felhívás

Most

17:17, Frissítve: 19:39

Ma kiderül, kik vihetik haza az ajándékokat!

A Közügyek kérdésére csaknem ötszáz válasz érkezett Vajdaság szinte minden részéből. Mai műsorunkban kiderül, hogy ki csobbanhat a családjával Mórahalmon. Nézzék a 18 óra 10 perckor kezdődő műsorunkat.
16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.