Ugrás a tartalomra

Normalizálódott a helyzet a szerb-magyar határon

2021.11.13
13:00
2021.11.13
15:40
Forrás
Pannon RTV
Zavartalan, komolyabb fennakadásoktól mentes a határátkelés Szerbiából Magyarország felé - ez olvasható a közösségi oldalak vonatkozó csoportjaiban, valamint az ezzel foglalkozó alkalmazásokban.

Egy órát nem meghaladó várakozás a két horgosi átkelőn lehet Magyarország irányába. Aki biztosra szeretne menni, válassza a kisebb, időszakosan működő átlépőket, mint amilyen a királyhalmi, a gyálai vagy a rábéi.

Az elmúlt napokban, vélhetően a szerbiai állami ünnep miatt, sok esetben torlódás alakult ki az átkelőkön, mára azonban normalizálódott a helyzet. Aki útnak indul, mindenképpen tájékozódjon, hogy elkerülje a rövidebb, időszakos torlódásokat.

határ
szerb-magyar határ
határátkelés

Kapcsolódó tartalmak

Most

09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.
07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.