Ugrás a tartalomra

Holnaptól lehet jelentkezni a 20 euróra

2021.11.14
10:12
Forrás
Pannon RTV
Holnaptól lehet jelentkezni a 20 eurós állami támogatásra azoknak, akik korábban ezt még nem tették meg.

November 15-e és 30-a között az idp.trezor.gov.rs oldalon regisztrálhatnak azok, akik nem kérték a korábbi, 30+30 eurós támogatást, most azonban igényt tartanak a 20 euróra, esetleg nagykorúak lettek időközben.

Siniša Mali szerb pénzügyminiszter elmondta, akik már korábban jelezték, hogy igényt tartanak az állami támogatásra, nem kell újra jelentkezniük.

Arról is beszélt, hogy novemberben három nap alatt több mint 5,7 millió állampolgárnak utalták át a 30 eurós pénzsegélyt.

támogatás
jelentkezés

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.
15:24, Frissítve: 17:44

Kinek a tojása a legkeményebb?

34. alkalommal tartották meg a tojástörő világbajnokságot Mokrinban. A rendezvényt minden évben az ortodox húsvét napján tartják, ahova nem csak Szerbiából, hanem a világ több pontjáról is érkeznek résztvevők.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.